Weer en klimaat Turkije

Klimaat Turkije

Turkije is een groot land dat over verschillende typen klimaten beschikt. Het gebied waar de meeste last minute Turkije vakanties worden gehouden beschikt over een mediterraan ofwel zeeklimaat. De winters in dit gebied zijn erg mild. In de zomer maanden weinig regen en veel zon. De gemiddelde temperatuur in April ligt al boven de 18 graden. In mei ligt de temperatuur al boven de 23 graden. Het zomerseizoen duurt dan ook van mei tot en met midden oktober. Doordat het in het voor en naseizoen erg goed weer in Turkije is, besluiten veel mensen om een last minute naar Turkije te boeken. Het lange warme seizoen is een voordeel van Turkije ten opzichte van andere landen.

Weer Turkije

Het is voor vakantiegangers die op het punt staan te vertrekken naar Turkije om hier hun vakantie te vieren natuurlijk geel belangrijk dat men op de hoogte is van de laatste weersverwachting. Het weer zal in de zomermaanden vaak stabiel zijn. In het voor en naseizoen is het wat wisselvalliger en kan het nog wel eens regen. Maar over het algemeen heeft Turkije goed weer. De actuele weersverwachtingen van Turkije kunt u hier bekijken!

Reacties zijn gesloten.

Over ons

Wij hebben voor u alle informatie verzameld over last minute Turkije vakanties. Er wordt o.a. informatie verstrekt over bestemmingen, reisorganisaties en het weer en klimaat in Turkije. Wij hebben de aanbieders vergeleken op verschillende onderdelen. De onderdelen die worden zijn vergeleken zijn: Het aanbod last minute Turkije vakanties, de service, de prijzen en de betrouwbaarheid. Lees de recensies en bekijk de informatie omtrent de badplaatsen en boek de meest geschikte last minute Turkije vakantie!

Flickr Stream