Parkeren tijdens uw vliegvakantie naar Turkije

Posted by admin 01 aug 2014 Reageren uitgeschakeld

Turkije is een populaire reisbestemming onder de Nederlanders en zeer goed te bereiken vanaf Schiphol en vliegveld Eindhoven. Turkije staat bekend om zijn witte stranden, blauwe zee en het zonnige klimaat.

Vanaf Vliegveld Eindhoven kunt u vliegen naar steden zoals Istanbul, Antalya, Bodrum en Dalaman. Met de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen Transavia en Correndon kunt u naar bovenstaande bestemmingen vliegen. Tijdens uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven wilt u graag dat uw auto veilig geparkeerd staat op een ruime parkeerplaats. Rondom vliegveld Eindhoven zijn er verschillende parkeerfaciliteiten waar u uw auto lang kunt parkeren. U kunt parkeren op de parkeerterreinen van het vliegveld zelf, maar er zijn ook andere parkeerfaciliteiten gevestigd op loopafstand en op zeer korte afstand van vliegveld Eindhoven. Lang parkeren Eindhoven hoeft absoluut niet duur te zijn, de vele alternatieve parkeeraanbieders bieden lang parkeren aan tegen scherpe tarieven. Wanneer de parkeerfaciliteit niet op loopafstand is gevestigd, wordt u met een gratis shuttle service naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst van uw vakantie wordt u weer opgehaald met de gratis shuttle service die u terug zal brengen naar uw auto.

Woont u iets meer zuidelijk in Nederland dan kunt u ook kiezen om vanaf Schiphol te vliegen naar Turkije. Schiphol biedt vele mogelijkheden aan om te vliegen naar Turkije met verschillende luchtvaartmaatschappijen. Ook bij Schiphol wilt u dat uw auto veilig geparkeerd staat wanneer u op vakantie bent. De parkeerterreinen P1 en P2 bevinden zich op loopafstand van het vliegveld. Alleen de tarieven op deze parkeerterreinen zijn erg hoog. Schiphol heeft echter nog een parkeerterrein (P3) Schiphol Smart Parking op vijf minuten afstand van de luchthaven. U wordt met een gratis pendeldienst naar de luchthaven gebracht en bij terugkomst van uw vakantie weer mee opgehaald. De parkeertarieven op het parkeerterrein van Schiphol Smart Parking zijn aanzienlijk lager dan de parkeertarieven op P1 en P2. Op het parkeerterrein van Schiphol Smart Parking dient u wel van te voren een parkeerplek te reserveren.

Reacties zijn gesloten.

Over ons

Wij hebben voor u alle informatie verzameld over last minute Turkije vakanties. Er wordt o.a. informatie verstrekt over bestemmingen, reisorganisaties en het weer en klimaat in Turkije. Wij hebben de aanbieders vergeleken op verschillende onderdelen. De onderdelen die worden zijn vergeleken zijn: Het aanbod last minute Turkije vakanties, de service, de prijzen en de betrouwbaarheid. Lees de recensies en bekijk de informatie omtrent de badplaatsen en boek de meest geschikte last minute Turkije vakantie!

Flickr Stream